veerboot-foto

Navigatie

De locaties van de aanlegplaats van onze veerboot:

Enkhuizen
52.699640, 5.289457

Stavoren
52.886762, 5.359028

Met het comfortabele salonschip "BEP GLASIUS" over het IJsselmeer. In Stavoren en Enkhuizen kunt u direct na de overtocht op de trein stappen, of met de boot vanuit Stavoren een dag naar het prachtige Zuiderzeemuseum in Enkhuizen.  Ook kunt u uw fiets meenemen voor een sportieve ontdekkingsreis of fietsvakantie door Friesland of Noord Holland.

 

Belangrijke informatie

De veerdienst is sinds 5 juni weer operationeel en vaart de normale dienstregeling.

Doordat wij nog steeds met 1.5 meter social distancing te maken hebben zijn wij beperkt in het aantal passagiers aan boord. Dus wilt U verzekerd zijn van een plaats is het raadzaam een ticket te boeken via de link "ONLINE TICKETS" rechts boven op deze pagina en scroll naar beneden op je telefoon. 

Combi-kaarten voor het zuiderzeemuseum zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de VVV in Stavoren dus niet te verkrijgen als e-ticket.

Sprookjeswonderland is alleen toegankelijk door een e-ticket te boeken via hun website, derhalve verkopen wij op dit moment geen combi-tickets.

Wanneer U een E-ticket besteld heeft en U heeft hem niet ontvangen in Uw Inbox controleer dan ook even Uw SPAMBOX en/of ONGEWENSTE MAIL.

 

Locatie Enkhuizen

Info

Rederij V&O b.v. Enkhuizen

Veerboot locaties:
1601GT Enkhuizen, Tritondam 3 en
8715ES Stavoren, Stationsweg 7
tel: 0228 326006
informatie@veerboot.info

Locatie Stavoren

Zoeken-mobile